Wie ben ik

dat is een vraag die iedereen zichzelf weleens stelt

De haptonomie heeft mij veel gegeven. Tijdens de opleiding tot haptotherapeut heb ik ontdekt hoe ik met mijn eigen gevoelens en verwachtingen omga. Ik heb meer zicht gekregen op hoe ik ben omgegaan met wat het leven voor mij in petto had en heeft. Hoe ik gevormd ben door mijn ervaringen. Ontwikkeling is in beweging zijn. Ook tijdens mijn werk blijf ik in ontwikkeling en leer ik elke dag voor en over mijzelf erbij. Steeds dichter bij wie ik werkelijk ben. Dat is mijn wens en dat wens ik ook anderen toe. Ik ben opgeleid als maatschappelijk werkende en als fysiotherapeut. Tijdens de opleiding tot fysiotherapeut ben ik de basis-opleiding haptonomie gaan volgen, omdat ik de fysiotherapie te fysiek gericht vond. Na een aantal jaren als fysiotherapeut te hebben gewerkt, ben ik de opleiding voor haptotherapie in Doorn gaan volgen. Sinds 1994 werk ik als haptotherapeut. In de jaren daarna heb ik mij laten bijscholen in relatiebegeleiding, rouw- en verliesverwerking en de inzichten van familie-opstellingen.